سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

حمایت سعید عزیزیان از بیرانوند| پرسپولیس بیمه شد؟

  • کد خبر: ۱۱۹۸۳۶
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۴
حمایت سعید عزیزیان از بیرانوند| پرسپولیس بیمه شد؟
سیعد عزیزیان، مربی دروازه‌بان‌های سابق پرسپولیس معتقد است که با حضور علیرضا بیرانوند در پرسپولیس دروازه این تیم در لیگ بیست ودوم بیمه خواهد شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تحلیل‌های متفاوتی درباره حضور علیرضا بیرانوند در قفس توری پرسپولیس شنیده می‌شود. سعید عزیزیان، مربی سابق پرسپولیس یکی از آن افرادی است که بازگشت بیرانوند به پرسپولیس را به فال نیک می‌گیرد. عزیزیان می‌گوید: «حامد لک دروازه‌بان خوبی است، اما در مقطعی از فصل گذشته شرایط خوبی نداشت و نتوانست به شکل مطلوب به پرسپولیس کمک کند. برای فصل جدید بیرانوندی که در اروپا خیلی بازی به او نرسید به پرسپولیس بازگشت؛ اقدامی که به نظرم بجا بود، چون در چنین شرایطی هم بیرانوند سود می‌برد و هم پرسپولیس و تیم ملی از حضور یک دروازه‌بان خوب بهره کافی را می‌برند. بیرانوند در پرسپولیس سابقه  درخشانی داشته و در چند ماه مانده به جام جهانی باید خیلی تلاش کند تا بیشتر دیده شود و در دو تیم پرسپولیس و تیم ملی به‌عنوان سنگربان اول بیشترین کارایی و موفقیت را داشته باشد. به هر حال هر چه که هست من فکر می‌کنم دروازه پرسپولیس با حضور بیرانوند بیمه شده است. البته گلر دوم پرسپولیس گوهری هم دروازه‌بان خوبی است که می‌توان روی او هم حساب کرد.»

عزیزیان درحالی از بیرانوند حمایت کرده که برخی معتقدند این دروازه‌بان دچار افت فاحشی شده و به دلیل بازگشت به لیگ ایران در وضعیت روحی-روانی مناسبی قرار ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->