جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمایت سعید عزیزیان از بیرانوند| پرسپولیس بیمه شد؟

  • کد خبر: ۱۱۹۸۳۶
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۴
حمایت سعید عزیزیان از بیرانوند| پرسپولیس بیمه شد؟
سیعد عزیزیان، مربی دروازه‌بان‌های سابق پرسپولیس معتقد است که با حضور علیرضا بیرانوند در پرسپولیس دروازه این تیم در لیگ بیست ودوم بیمه خواهد شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تحلیل‌های متفاوتی درباره حضور علیرضا بیرانوند در قفس توری پرسپولیس شنیده می‌شود. سعید عزیزیان، مربی سابق پرسپولیس یکی از آن افرادی است که بازگشت بیرانوند به پرسپولیس را به فال نیک می‌گیرد. عزیزیان می‌گوید: «حامد لک دروازه‌بان خوبی است، اما در مقطعی از فصل گذشته شرایط خوبی نداشت و نتوانست به شکل مطلوب به پرسپولیس کمک کند. برای فصل جدید بیرانوندی که در اروپا خیلی بازی به او نرسید به پرسپولیس بازگشت؛ اقدامی که به نظرم بجا بود، چون در چنین شرایطی هم بیرانوند سود می‌برد و هم پرسپولیس و تیم ملی از حضور یک دروازه‌بان خوب بهره کافی را می‌برند. بیرانوند در پرسپولیس سابقه  درخشانی داشته و در چند ماه مانده به جام جهانی باید خیلی تلاش کند تا بیشتر دیده شود و در دو تیم پرسپولیس و تیم ملی به‌عنوان سنگربان اول بیشترین کارایی و موفقیت را داشته باشد. به هر حال هر چه که هست من فکر می‌کنم دروازه پرسپولیس با حضور بیرانوند بیمه شده است. البته گلر دوم پرسپولیس گوهری هم دروازه‌بان خوبی است که می‌توان روی او هم حساب کرد.»

عزیزیان درحالی از بیرانوند حمایت کرده که برخی معتقدند این دروازه‌بان دچار افت فاحشی شده و به دلیل بازگشت به لیگ ایران در وضعیت روحی-روانی مناسبی قرار ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->